Perpignan - PERPIGNAN - Les anciens joueurs du Barça organisent la Setmana Barça Jugadors à Perpignan du 15 au 17 juin 2017

Perpignan - PERPIGNAN - Les anciens joueurs du Barça organisent la Setmana Barça Jugadors à Perpignan du 15 au 17 juin 2017

Perpignan - PERPIGNAN - Les anciens joueurs du Barça organisent la Setmana Barça Jugadors à Perpignan du 15 au 17 juin 2017

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ), l’association des anciens joueurs du FC Barcelona organise, du 15 au 17 juin, la Setmana Barça Jugadors à Perpignan en partenariat avec la Mairie de Perpignan et la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Durant trois jours, le public pourra profiter de plusieurs activités liées au Barça, à son histoire et à ses joueurs. Le point culminant de cette fête du Barça sera la Rencontre Barça Jugadors qui aura lieu le samedi 17 juin au stade Aimé Giral et qui réunira des anciens joueurs du Barça de toutes les catégories ainsi que leurs accompagnateurs. 

La Setmana Barça Jugadors omplirà Perpinyà de Barça durant 3 dies

Perpinyà, 29 de maig.- La ciutat de Perpinyà serà la seu de la Setmana Barça Jugadors entre el 15 i el 17 de juny. Es tracta d’un esdeveniment en què l’Agrupació Barça Jugadors del FC Barcelona oferirà diferents activitats relacionades amb el FC Barcelona i els valors que identifiquen el Club. L’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat de Perpinyà han col·laborat activament en l’organització d’aquesta activitat, amb l’objectiu de contribuir a enfortir els lligams amb el Sud a través del Barça.

L’alcalde de Perpinyà, Jean Marc Pujol, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el Director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert han presentat els detalls de la Setmana Barça Jugadors. Els actes culminaran amb la Trobada Barça Jugadors, que es farà el dissabte 17 de juny a l’Estadi Aimé Giral i que reunirà més de 200 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona i els seus acompanyants.

Entre els actes gratuïts organitzats, hi haurà sessions tècniques de futbol dirigides a infants i també a adults; una xerrada de Lobo Carrasco, exjugador del Barça que també va jugar amb Socheaux durant dues temporades; i l’exposició de la maqueta del Nou Camp Nou, instal·lada a la Casa de la Generalitat. També hi haurà un acte dirigit a tots els aficionats blaugrana, on podran escoltar les vivències dels exjugadors del Barça i també una visita a un liceu de la ciutat. A més, el dia 17 de juny també està prevista la presència al Castellet de l’autocar del Primer Equip del FC Barcelona i d’una representació dels trofeus més significatius que ha guanyat el Club: la Lliga, la Champions i la Copa del Rei.

En paral·lel, un grup d’exjugadors del primer equip del FC Barcelona més grans de 65 anys arribaran ja a Perpinyà el dijous 16 de juny, on participaran d’un cap de setmana de gaudi i convivència. Combinaran les visites turístiques amb activitats socials i institucionals. Entre ells hi haurà veterans del Barça com José Antonio Zaldúa, Justo Tejada, Salvador Sadurní, Carles Rexach, Ferran Olivella o Josep Maria Fusté.

L’Agrupació Barça Jugadors és l’entitat que uneix els exjugadors de futbol del FC Barcelona. Es va fundar el 1959 i està formada per més 1.250 membres, entre exjugadors/es de qualsevol categoria de futbol i simpatitzants. La seva missió és garantir una qualitat de vida digna a l’exjugador i fer-lo partícip de diferents activitats. 

PROGRAMA SETMANA BARÇA JUGADORS

Activitats gratuïtes al voltant del FC Barcelona

Del 12 a 25 de juny

Exposició: “Nou Espai Barça”

Casa de la Generalitat (1 Rue de la Fusterie)

Dijous, 15 de juny

Obertura de la Setmana Barça Jugadors
Recepció a la Folga 65
Ponència “Els jugadors del Barça a l’exili”
A càrrec de l’historiador del FC Barcelona, Carles Santacana 18.30 – Hotel Pams (Rue Emile Zola)

Divendres, 16 de juny

Xerrada “Enganxa’t a l’esport”

A càrrec de l’exjugador del FC Barcelona, Lobo Carrasco.

10 hores – Estadi Aimé Giral (Saló Prestige)

“Ens visita la història del Barça”, a un liceu de Perpinyà

15 hores

“Parlem del Barça”

Taula rodona amb els exjugadors del FC Barcelona, Carles Rexach, Lobo Carrasco i Josep Maria Fusté.

18 hores – Estadi Aimé Giral (Saló Prestige) 

Barça Experience.

Activitat futbolística per a majors de 35 anys.

19.30 hores – Estadi Aimé Giral

Inscripcions a: esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Dissabte, 17 de juny

Barça Experience Mini.

Activitat futbolística per a infants de 9 a 12 anys.

10 i 11 hores – Estadi Aimé Giral

Inscripcions a: esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Autocar oficial del FC Barcelona i les Copes

De 10 a 18 hores

​​​​​​​El Castellet (Plaça de la Victòria)

Trobada Barça Jugadors

Vine a veure els partits de futbol entre els exjugadors del Barça

De 10 a 13.45 hores – Estadi Aimé Giral 

Perpignan et La Setmana Barça Jugadors 3 jours entiers consacrés au Barça

Perpignan, le 29 mai.- La ville de Perpignan sera le siège de la Setmana Barça Jugadors (la Semaine des Joueurs du Barça), du 15 au 17 juin. Il s’agit d’un évènement dans lequel l’Agrupació Barça Jugadors du FC Barcelone (association des anciens joueurs du Barça), offrira différentes activités en rapport avec le FC Barcelone et les valeurs qui identifient le Club. La Mairie de Perpignan et la Casa de la Generalitat de Perpignan ont collaboré activement à l’organisation de cette activité, qui a pour objectif de contribuer à renforcer les liens avec le Sud à travers le Barça.

Le Maire de Perpignan, Jean Marc Pujol, le président de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, et le Directeur de la Casa de la Generalitat de Perpignan, Josep Puigbert ont donné des précisions sur le déroulement de la Semaine des Joueurs du Barça. Les actes seront couronnés par la Rencontre des Joueurs du Barça, qui aura lieu le samedi 17 juin au Stade Aimé Giral et qui réunira plus de 200 anciens joueurs de toutes les catégories du FC Barcelone et ses accompagnateurs.

Parmi les actes organisés et gratuits, il y aura des sessions techniques de football destinées aux enfants tout comme aux adultes ; un débat avec Lobo Carrasco, ancien joueur du Barça qui joua aussi deux saisons avec le FC Sochaux ; puis l’exposition de la maquette du Nouveau Camp Nou sera installée à la Casa de la Generalitat. Il y aura un acte destiné aussi à tous les amateurs du Football-Club de Barcelone, qui pourront écouter les vécus des anciens joueurs du Barça, puis la visite d’un lycée de la ville. Par ailleurs, le 17 juin sera prévu devant le Castillet la présence de l’autocar de la Première Equipe du FC Barcelone, ainsi que la représentation des trophées les plus importants que le Club ait pu gagner : la Ligue, la Ligue des Champions et la Coupe du Roi.

Parallèlement, un groupe d’anciens joueurs de la première équipe du FC Barcelone âgés de plus de 65 ans arriveront à Perpignan le jeudi 16 juin, où ils profiteront d’un week-end ludique et d’échange. Des visites touristiques alterneront avec des activités sociales et institutionnelles. Parmi eux, il y aura les vétérans du Barça tels que José Antonio Zaldúa, Justo Tejada, Salvador Sadurní, Carles Rexach, Ferran Olivella o Josep Maria Fusté.

L’Association des anciens joueurs du Barça : l’Agrupació Barça Jugadors est l’identité qui unit les anciens joueurs du football du FC Barcelone. Fondée en 1959 et formée de plus de plus de 1.250 membres, des anciens/es joueurs/ses de toutes les catégories de football et sympathisants. Sa mission est de garantir une qualité de vie digne à l’ancien joueur et le faire participer à différentes activités. 

PROGRAMME DE LA SEMAINE DES JOUEURS DU BARÇA

Activités gratuites concernant le FC Barcelone

Du 12 au 25 juin

Exposition : “Nouvel Espace du Barça”

Casa de la Generalitat (1 Rue de la Fusterie)

Lundi 12 juin

Inauguration de l'expo à la Casa de la Generalitat (Horaire non fixé)

Jeudi 15 juin

Ouverture de la Semaine des Joueurs du Barça

​​​​​​​Réception de la Folga 65

Exposé “Les joueurs du Barça en exil”

Sous la responsabilité de l’historien du FC Barcelona, Carles Santacana

18h – Prise de parole institutionnelle

18h30 – Hotel Pams (Rue Emile Zola)

Vendredi 16 juin

Débat “Accroche-toi au sport”

Sous la responsabilité de l’ancien joueur du FC Barcelona, Lobo Carrasco.

10h00 – Stade Aimé Giral (Salon Prestige)

“L’histoire du Barça nous rend visite”, dans un lycée de Perpignan 15h00

“Parlons du Barça”

Table ronde avec les anciens joueurs du FC Barcelona, Carles Rexach, Lobo Carrasco et Josep Maria Fusté.

18h00 – Stade Aimé Giral (Salon Prestige) 

Barça Experience.

Activité de football pour les plus de 35 ans.

19h30 – Stade Aimé Giral

​​​​​​​Inscriptions auprès de : esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Samedi 17 juin

Barça Experience Mini.

Activité de football pour les enfants de 9 à 12 ans.

10h00 et 11h00 – Stade Aimé Giral

​​​​​​​Inscriptions auprès de : esteban.philippe@mairie-perpignan.com

Autocar officiel du FC Barcelone et les Coupes

De 10h00 à 18h00

​​​​​​​Le Castillet (Place de la Victoire)

Rencontre des Joueurs du Barça

​​​​​​​Viens voir les matchs de football parmi les anciens joueurs du Barça

De 10h00 à 13h45 – Stade Aimé Giral 

Renseignements

Service des Affaires Catalanes – Hôtel Pams – 18 rue Emile Zola – Perpignan

​​​​​​​Tél : 04 68 62 38 82

E-mail : regicat@mairie-perpignan.com

Retrouvez toutes les actualités du service sur la page facebook «Perpinyà la catalana » 

 

Une information à partager ?
Cliquez-ici !

 

Retour

 

A LIRE AUSSI