Perpignan - PYRÉNÉES-ORIENTALES - PERPIGNAN - El Caga Tió attend de bois ferme ses petits écoliers...

Perpignan - PYRÉNÉES-ORIENTALES - PERPIGNAN - El Caga Tió attend de bois ferme ses petits écoliers...

Perpignan - PYRÉNÉES-ORIENTALES - PERPIGNAN - El Caga Tió attend de bois ferme ses petits écoliers...

Par VILLE DE PERPIGNAN, le 18 Décembre 2018

Le service évènements, animations et Affaires Catalanes de la Ville de Perpignan a le plaisir de convier les petits écoliers et leurs parents à participer au « Caga Tió » à Perpignan le samedi 22 décembre à 15h30, place Arago.

Ramon Gual, cantant del Nord, bien connu du public nord-catalan, assurera l’animation de cet après-midi récréatif en faisant chanter et danser nos chers chérubins sur des airs très animés et festifs.

Les enfants seront alors conviés à se réunir autour du grand « tió » (la bûche) pour qu’il ponde des friandises après lui avoir donné quelques coups de bâton !
Tous en chœur ils entonneront alors le refrain du «tió» qui diffère selon les « comarques » de Catalogne et chacun se verra offrir oranges et friandises à l’issue de sa participation.

Une après-midi de divertissements toute en gourmandise pour sensibiliser les enfants à cette fête traditionnelle populaire catalane de Noël.

Puis, pour clôturer cette journée festive, un grand concert gratuit et ouvert à tous sera donné au cœur du majestueux écrin qu’est la Cathédrale Saint-Jean-Baptiste qui accueillera la magie de Noël avec la Cobla Mil·lenària, Fidelíssima Vila de Perpinyà accompagnée de la chorale Capella Santa Maria de Ripoll dès 18h30.

Informations :
Service évènements, animations et Affaires Catalanes

Hôtel Pams – 18 rue Émile Zola
Tel : 04 68 62 38 82
E-mail : evenementsanimations@mairie-perpignan.com


Caga Tió i concert de cobla & coral per celebrar el final d’any!

El servei esdeveniments, animacions i Afers Catalans de la Vila de Perpinyà té el plaer de convidar mainada i els seus pares a participar al gran Caga Tió de Perpinyà el dissabte 22 de desembre a les 15h30 plaça Aragó.

Ramon Gual, cantant del Nord, ben conegut dels nord-catalans, assegurarà l’animació d’aquesta tarda recreativa fent cantar i ballar els mainatges sobre cançons animades i festives, abans de convidar-los a unir-se per fer cagar el tió tot cantant la famosa cançó de la qual els versos canvien segons les comarques de Catalunya.

En acabar, s’oferirà a cada nen que haurà participat el fruit de les seves picades, és a dir taronges i llaminadures.

Una tarda divertida i gormanda per sensibilitzar la mainada a aquesta festa tradicional i popular catalana nadalenca.

A continuació, per cloure aquesta jornada festiva, un gran concert gratuït i obert a tothom tindrà lloc en el majestuós escriny de la Catedral, la qual rebrà la màgia de Nadal amb la Cobla Mil·lenària, Fidelíssima Vila de Perpinyà que anirà acompanyada de la coral Capella de Santa Maria de Ripoll des de les 18h30.

Informacions:
Servei esdeveniments, animacions i Afers Catalans Palau Pams – 18 carrer Émile Zola
Tel: 04 68 62 38 82
E-mail: evenementsanimations@mairie-perpignan.com

 

 

Une information à partager ?
Cliquez-ici !

 

Retour

 

A LIRE AUSSI